Ärripurrin palsta avattu!

Kysy Ärripurrilta roolipeleistä. Ärripurri voi jopa vastata.

Valvojat: Thaumiel_Nerub, ärripurri

Ärripurrin palsta avattu!

ViestiKirjoittaja Admin » 25 Marras 2005, 19:38

Ärripurri on kuvottava otus joka vartioi Roolipelit.net palvelinta. Se pysyttelee pääasiassa palvelinhuoneessa ja pitää yllä erityistä limamuuria, ettei tunkeilijat pääse läpi. Tästä on tietysti aiheutunut hieman lisää siivouskustannuksia, mutta en raaskinut jättää otusta uloskaan. Ärripurrin oksettavasta ulkomuodosta ja vihaisesta käyttäytymisestä huolimatta se on uhonnut (jopa uhkaillut) että voi vastata mihin tahansa roolipeliaiheiseen kysymykseen. No mehän emme tätä tietenkään usko, mutta ajattelimme laittaa otuksen kokeeseen ja näin syntyi Ärripurrin oma palsta.

Voit siis täältä kysyä Ärripurrilta mitä tahansa roolipeleihin liittyvää asiaa, mikä on mieltäsi askarruttanut ja Ärripurri voi vastata sinulle mitä tahansa. Joskus vastaus sisältää ehkä täysin oikeaakin tietoa, mutta jos Ärripurri on vihaisella tuulella voi vastauksena tulla pelkkää murinaa. Joskus se mös suorastaan tiettävästi huijaa.

Ärripurri valitsee myös sitä eniten miellyttävän kysymyksen joka kuukausi ja palkitsee sen jollakin pimeän ja haisevan kellarinsa aarteista. Ainakin näin aluksi parhaasta kysymyksestä on tiedossa "Myrskyn aika" -roolipeli.

Joten eikun kyselemään!

Virallisempi info:
- voit siis esittää kysymyksiä roolipeliaiheista ja jos Ärripurri on hyvällä tuulella, se voi jopa vastata kysymykseesi.
- esimerkkejä kysymyksistä on. Koska tuote x ilmestyy? Mistä tulee lyhenne AC? Mikä on Keski-Maalaisen luolapeikon keskipituus? Paljonko Steve Jackson painaa? Montako noppaa tarvitaan jotta saa lampun vaihdettua? Paljonko Avaruussimaa pitää juoda jos haluaa lentää Betelgeuzelle?
- Ärripurrin mielestä joka kuukauden paras kysymys palkitaan. Ensimmäinen palkinto jaetaan tammikuussa 2006, johon osallistuvat poikkeuksellisesti joulukuun lisäksi myös marraskuussa tulleet kysymykset. Ja ainakin toistaiseksi kuukausittainen palkinto on siis "Myrskyn aika" -roolipeli.
Viimeksi muokannut Admin päivämäärä 05 Tammi 2006, 12:52, muokattu yhteensä 2 kertaa
Admin
Site Admin
 
Viestit: 187
Liittynyt: 03 Touko 2004, 10:01

Ärripurrin palsta avattu!

ViestiKirjoittaja ärripurri » 25 Marras 2005, 19:44

Ärrrh!!!!
Avatar
ärripurri
 
Viestit: 7
Liittynyt: 25 Marras 2005, 19:23

Ärripurrin palsta avattu!

ViestiKirjoittaja ärripurri » 28 Marras 2005, 16:56

Voit myös lähettää kysymyksesi "nimettömänä" privaattiviestinä ärripurrille, jolloin kysymys ja vastaus julkaistaan ärripurrin tunnuksella.
Avatar
ärripurri
 
Viestit: 7
Liittynyt: 25 Marras 2005, 19:23


Paluu ÄrriPurrin palsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php