Maailman valloitus?

Kysy Ärripurrilta roolipeleistä. Ärripurri voi jopa vastata.

Valvojat: Thaumiel_Nerub, ärripurri

Maailman valloitus?

ViestiKirjoittaja Mokoma » 03 Maalis 2007, 16:30

Aloin muuten ihmetellä jos olet maailman valtias, ja sinulla rahaa ja solttuja muille jakaa. Miksi palkkaat triljoona isoa äijää, etkä kouluta heitä olenkaan? Onko 3kk niin järkyttävä aika ettet ehdi maailman valloitukseltasi odottamaan? Eikö pahiksen joukkoihin liity kuin typerykset? Jos näin on mitä tämä kertoo maailmasta? Sitten on hikinen vastarintaliike, kaiken järjen mukaan ottaa joukkoihinsa kenet onnistuu samaan eikä rahaakaan luulisi hirmuisesti olevan. Jostain syystä jokainen heistä käytelee huippu varmasti, mitä eksoottisempaa asetta? Jos alat valloitella maailmaa oletko automaattisesti pahis, eikö sinun tarvitse tarjota perus veikko talikon kantajalle mitään palveluita?
Avatar
Mokoma
 
Viestit: 572
Liittynyt: 11 Syys 2006, 09:52

Re: Maailman valloitus?

ViestiKirjoittaja ärripurri » 18 Heinä 2007, 09:08

Mokoma kirjoitti:Aloin muuten ihmetellä jos olet maailman valtias, ja sinulla rahaa ja solttuja muille jakaa. Miksi palkkaat triljoona isoa äijää, etkä kouluta heitä olenkaan? Onko 3kk niin järkyttävä aika ettet ehdi maailman valloitukseltasi odottamaan?


3kk on liian pitkä aika koulutukseen, koska useimmat tykinruuaksi tarkoitetut ihmissurkimukset eivät jaksa niin pitkään. Ärripurrilla olisi kyllä aikaa odotella vaikka satoja vuosia, mutta ihmiskunta on syytä valloittaa heti ennenkuin he ehtivät tuhota itsensä - siinä katoaisi valtava määrä huonolaatuisia orjia.

Mokoma kirjoitti:Eikö pahiksen joukkoihin liity kuin typerykset? Jos näin on mitä tämä kertoo maailmasta?

Jostain kumman syystä pahiksen joukkoihin liittyviä sotureita ei motivoi ainainen ruoskinta tai kuolemallapelottelu. Kotiplaneetallani tuo on varsin tavallinen tapa saattaa nuori yhteen ja naimisiin. Tästä syystä ihmismittapuulla mitattuna vain typerykset liittyvät pahiksien joukkoihin. Minun mielestäni kaikki ihmiset ovat yhtä typeriä.

Mokoma kirjoitti:Sitten on hikinen vastarintaliike, kaiken järjen mukaan ottaa joukkoihinsa kenet onnistuu samaan eikä rahaakaan luulisi hirmuisesti olevan. Jostain syystä jokainen heistä käytelee huippu varmasti, mitä eksoottisempaa asetta? Jos alat valloitella maailmaa oletko automaattisesti pahis, eikö sinun tarvitse tarjota perus veikko talikon kantajalle mitään palveluita?


Ei välttämättä ole pahis, esimerkiksi kun valmistelemme nyt maan valloitusta niin tulemme vapauttamaan ihmiset hirveästä byrokratiasta ja selkeyttämään heidän elämäänsä suunnattomasti. Ei tarvitse enää äänestellä eikä puhua työttömyydestä, töitä nimittäin riittää. Harmi kun maailman johtajat eivät ymmärtäneet asiaa samalla tavalla kuin minä.
Avatar
ärripurri
 
Viestit: 7
Liittynyt: 25 Marras 2005, 19:23


Paluu ÄrriPurrin palsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php