foorumipohjainen roolipeli

Valvoja: Thaumiel_Nerub

foorumipohjainen roolipeli

ViestiKirjoittaja Quiseth » 03 Kesä 2005, 08:41

Bauman beach! Lue lisää www.geocities.com/bauman_beach roolipeli on vielä uusi, joten nyt vain kaikki vähänkin kiinnostuneet rekisteröitymään!
Quiseth
 
Viestit: 1
Liittynyt: 03 Kesä 2005, 08:39
Paikkakunta: hki

ViestiKirjoittaja Telperion » 03 Kesä 2005, 11:55

Tiedä sitten johtuuko vain tästä monitorista, mutta minun täytyi ainakin siristää silmiäni vähän liiankin kanssa ennen kuin sain selvää tuosta introsta.

Se yksi hahmo mikä siellä oli ei myöskään ihmeemmin nostattanut kiinnostusta äärimmilleen.

Ensivaikutelmat:
1. Au, silmiin sattuu.
2. Hm...mitähän tuossa lukee?
3. Foorumi alua. Okei. Toimii.
4. Hahmon esittely...ei kun...kuvagalleria.
Telperion
 
Viestit: 384
Liittynyt: 14 Tammi 2005, 08:49

ViestiKirjoittaja unelsson » 15 Kesä 2008, 09:53

www.aelyria.com - suosittelen lämpimästi, valtava maailma (eri alueittain vähän eri pelityylit) ja paljon käyttäjiä. Ilmainen, mutta mikäli haluaa pelata useampaa hahmoa tai käyttää custom-avatareita, voi ostaa Companionshipin.
Avatar
unelsson
 
Viestit: 24
Liittynyt: 14 Kesä 2008, 22:45

ViestiKirjoittaja Mergoth » 30 Kesä 2008, 11:43

Olemme aloittaneet uuden keskiajoille sijoittuvan fantasia-painotteisen foorumiroolipelin osoitteessa http://almagest.mo-rpg.com ja toivomme saavamme mukaan lisää luovia, tarinoista kiinnostuneita sieluja!

Peli on todella vapaa maailmaltaan, ja jäsenet joutuvatkin käyttämään omaa mielikuvitustaan useasti pelien aikana. Vain maanosat ja tietysti ohjeet ynnä säännöt on valmiiksi päätettyjä, joten mukavaa pitäisi olla.

Moni tapahtuma voi saada yllättäviä käänteitä, kun pelin aika käytössä on myös noppa. Nopan heitolla voidaan tietää esim. kuinka paljon vahinkoa sait aikaa miekalla. Valittavia hahmo rotuja on tällä hetkellä n.22.

Pelissä on itse maailma johon kuuluu Pluviora,Nemorosus,Iugosus,Aquilos ja Tesqua mantereet, joiden tapahtumilla on vaikutusta hahmoon, sekä on areena alue jossa voit ottaa mittaa muita vastaan valmiiksi sovituissa peleissä. Nyt on myös käytössä harjoitus alue, jossa voit testata roolipelaus taitojasi.

Jos siis kiinnostuit aiheesta, käy vierailulla sivustolla ja tutustu aiheeseen paremmin.
Mergoth
 
Viestit: 3
Liittynyt: 30 Kesä 2008, 11:40

ViestiKirjoittaja Siidus » 17 Syys 2008, 20:24

Jos Star Warsit kiinnostaa, niin nyt olis kehitteillä tällanen Tähtien Sota -maailmaan sijoittuva foorumiroolipeli. www.tsroolipeli.proboards101.com
Kaikki mielipiteet, sekä kaikki mahdollinen apu olis enemmän kuin tarpeen!

ps. Domain ja itse foorumialusta muutetaan sopivimmiks sitten, kun saadaan toi projekti kunnolla alulle - kyllä toi nyt väliaikasena keskustelupaikkana kelpaa. Kun päästään pelivaiheeseen, on melkeinpä pakko vaihtaa phbb -pohjaseen, tai johonkin vastaavaan.
Avatar
Siidus
 
Viestit: 20
Liittynyt: 31 Heinä 2007, 13:53
Paikkakunta: Joutsa

ViestiKirjoittaja Mergoth » 30 Joulu 2008, 16:43

Peli yritetään herättää uudelleen eloon, joten pistän saman "mainostuksen" uudelleen.

Avalonin Kadonnut Maailma

"Foorumiroolipeli, jonka tapahtumat sijoittuvat tarunhohtoiseen Avalonin Kadonneeseen Maailmaan."

Peli on vasta aloitettu, vanhoja ominaisuuksia hyödyntäen luotu täysin uusi fantasiatyylinen foorumiroolipeli. Avaloniin on luotu valmiiksi koko maailman kattava kartta (myöhemmin myös tarkempi).

Pelissä itsessään voi luoda uusia paikkoja/asioita valmiiksi tehtyjen lisäksi, joka tuo lisää vapautta peliin. Pelissä on laaja valikoima rotuja ja taitoja aina ihmisestä mystisiin seireeneihin ja alkemiasta konjuraatioon. Hahmon luomisellekin on luoto oma monipuolinen osio. Pelissä on myös mahdollista luoda itse uusi uskonto tai heimo vaadittujen tietojen mukaan.

Pelaaminen itsessään tapahtuu tekstipohjaisesti foorumilla, johon tapahtumia muuttamaan ja liian selvää juonta hälventämään on luotu nopanheitto ominaisuus.

Jos kiinnostus heräsi tässä vaiheessa, niin tule mukaan kirjoittelemaan osoitteeseen: Avalon


Avalonin ylläpito, Manglor
Mergoth
 
Viestit: 3
Liittynyt: 30 Kesä 2008, 11:40

Uusi roolipeli!

ViestiKirjoittaja Lumikki » 12 Huhti 2009, 09:46

Hei kaikki!

Olen jo jonkin aikaa miettinyt että tahtoisin tehdä roolipelin. Ainoa ongelma on etten viitsisi tehdä sitä yksin. Kyse ei ole siitä ettenkö osaisi vaan siitä etten vain viitsi. Osaan koodata ja käsitellä foorumeita mutta olisi kiva saada joku seuralainen. Plussaa tietysti olisi jos toiselta löytyisi jotain taitoja joista on hyötyä roolipelin tekemisessä. Minulla on juonikin valmiina :D

Roolipeli liittyisi tarinaan jota aloin kirjoittamaan hiljattain. Internettiin olen laittanut vain tämän, tarinan alun, ensimmäisen päivän.

Roolipeli siis sijoittuisi tähän toiseen maailmaan jossa on ihmisiä, velhoja ja haltijoita sekä muutamia muita olentoja. Sekä muutamia kotoiselta Tellukseltamme pölähtäneitä ihmisiä. Muutamia, ei miljoonia :wink:

Jos joku olisi kiinnostunut emännöimään/isännöimään roolipeliä kanssani saisi hän (tietenkin) tietää loputkin tarinasta koska tarinan edetessä siinä kerrotaan paljon informaatioa toisesta maailmasta ja esimerkiksi sen kartoista (en paljasta kaikkia tarinan juonenkäänteitä internetissä sillä aion lähettää sen jollekin kustantajalle kirjoitettuani sen).
Avatar
Lumikki
 
Viestit: 2
Liittynyt: 06 Loka 2008, 15:48
Paikkakunta: Korpikuusen kannon alla

Uusi roolipeli!

ViestiKirjoittaja jonir » 12 Huhti 2009, 12:31

Hmm...
Pelataanko tätä sitten missä? Foorumilla? Pöydän ääressä? Vai onko tämä RPG-maker peli?

Olen kyllä pelannut noin 7-6 vuotta roolipelejä ruudulla ja pöydän äärellä mutta en osaa ihan sanoa että voisiko minusta olla apua koska en tiedä minkälainen peli on kyseessä.
(En aio ruveta saivartelemaan että tämä on väärä paikka hakea apua, täältä voi saada apua paremmin kuin geneerisiltä foorumeilta)
Nörttiys suosii nörttiä!
Avatar
jonir
 
Viestit: 347
Liittynyt: 30 Maalis 2008, 19:25

Uusi roolipeli!

ViestiKirjoittaja Lumikki » 14 Huhti 2009, 13:17

Hupsista. Luulin että sen tajuaa jo siitä että tämä on topicissa nimeltä "foorumipohjainen roolipeli" mutta olisinhan kyllä siltikin voinut sen kertoa... Foorumilla siis pelaillaan. (Kiitos ettet saivartele)

Muuten, tämä ei liity aiheeseen, mutta onko kellään hajua mikä olisi foorumiroolipelin lyhenne? FRPG? Vai onko sillä edes omaa lyhennettä?
Avatar
Lumikki
 
Viestit: 2
Liittynyt: 06 Loka 2008, 15:48
Paikkakunta: Korpikuusen kannon alla

Uusi roolipeli!

ViestiKirjoittaja Dweller » 15 Huhti 2009, 19:56

Forum Action Role Playing eli lyhyesti FARP
Avatar
Dweller
 
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Joulu 2005, 17:25

ViestiKirjoittaja Mergoth » 27 Kesä 2009, 16:36

Kamara

"Maa usvan takana."

Kamara on fantasiaan pohjautuva ja keskiaikaan sijoittuva foorumiroolipeli. Peli on pääasiassa tarinan kerrontaan pohjautuvaa, mutta myös charppausta eli chattien välityksellä pelaamista tulee olemaan.

Pelissä on mahdollista pelata monella erilaisella lajilla kuten tutuilla haltioilla, mahtavilla lohikäärmeillä tai salaperäisillä varjosieluilla, joiden lisäksi erilaiset variaatiotkin ovat pelissä mukana. Maailma on pyritty jakamaan ominaisuuksiltaan moniin erilaisiin alueisiin, että jokaiselle löytyisi mieleisensä pelialue. Näiden sekä sääntöjen lisäksi peli on muuten hyvin vapaa maailmaltaan.
Mergoth
 
Viestit: 3
Liittynyt: 30 Kesä 2008, 11:40

ViestiKirjoittaja royalassassin » 27 Helmi 2011, 21:49

Eli tässä kaverin kanssa väsättiin Kampanjamaailma ja säännöstö.

Säännöstö pohjattin pitkälti D&D:hen prosenttinopilla, taistelut enemmän satunnaisiin tietokoneroolipeleihin.

Maailma lähti keskiaikaropena, mutta siirrettiin sitä tuonne renessanssin päin kun alkoi tuntumaan kliseiseltä.

Mainospelin värkkään tänna kanssa kunhan saan suunniteltua.

Foorumilla olisi tarkoitus pelata enimmäkseen ihan FARPpina, pöytäroolipelimäistä pelaamista olisi tarkoitus harrastaa irkissä.
Viimeksi muokannut royalassassin päivämäärä 01 Maalis 2011, 13:33, muokattu yhteensä 2 kertaa
royalassassin
 
Viestit: 4
Liittynyt: 16 Joulu 2010, 22:16

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 28 Helmi 2011, 19:14

Onpas tuossa Yeyarissa raskaan oloiset säännöt verkossa pelattavaan peliin. Tarkoitan, että pöydän ääressä pystyykin pj toimimaan erotuomarina, mutta entä FARPissa tai IRCissä? Mielestäni hieman ehkä raskaat säännöt. Toisaalta, minulla onkin fiilis, että verkossa tapahtuminen pelaaminen (varsinkin FARP) on enemmän tunnelmaan pohjautuvaa pelaamista kuin simulaatiota.
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

ViestiKirjoittaja royalassassin » 01 Maalis 2011, 13:42

Foorumilla on tosaan tarkoitus keskittyä ihan farppaamiseen piittaamatta noista säännöistä, joskin sillä poikkeuksella, että tarinallisen jatkuvuuden vuoksi kampanjoissa on selkeästi määritelty pelinjohtaja taustatietojen kertomista yms. varten. Irkissä olisi tarkoitus nimetä pelille pelinjohtaja, ja noppaa on tarkoitus heittää botilla.
royalassassin
 
Viestit: 4
Liittynyt: 16 Joulu 2010, 22:16


Paluu Muut fantasiapelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php