Northern Winds - Ultima Online

Valvoja: Thaumiel_Nerub

Northern Winds - Ultima Online

ViestiKirjoittaja agustus » 05 Marras 2012, 19:24

Roolipelaamista vaativampaan ja hellempäänkin makuun. Northern Winds- shardi(palvelin) on jo lähes vuosikymmenen (2003->) ajan tarjonnut roolipelaajille oivan ympäristön itsensä toteuttamiselle, uusien kokemuksien vaalimiselle ja se onkin toiminut alati muuttuvan, värikkään ja aktiivisen yhteisön temmellyskenttänä. Pelaajilla on mahdollisuus lunastaa oma paikkansa Northern Windsin ihmeellisestä maailmasta ja pelata haluamallaan tavallaan, halusi sitten niittää mainetta ja kunniaa urheana soturina, koettaa onneaan varkaana tai hankkia mittava omaisuus kauppiaana. Pelaajalta vaaditaan vain mielikuvitusta, sekä halua roolipelata. Aikaisempi roolipelikokemus ei ole pakollinen, ja shardin henkilökunta opastaa enemmän kuin mielellään uusia ropemielisiä roolipelaamisen saloihin. Vaikeaahan se ei ole!

Kuva

Northern Winds on roolipelishardi, mikä tarkoittaa sitä, että hahmoon sekä pelimaailmaan on eläydyttävä. Pelin ulkopuoliset asiat jääköön pelin ulkopuolelle. Miksi näin? Koska se tarjoaa laajemman, yksityiskohtaisemman ja paljon mielenkiintoisemman maailman pelaajalle. Sisältöä on käytännössä rajattomasti, kun pelaajat omalla toiminnallaan kirjoittavat päivittäin uutta sisältöä pelimaailmaan. Northern Windsin historian aikana on tapahtunut kaikenlaista, aina vallankaappausyrityksistä superkiltojen muodostukseen ja sotien syttymisistä rauhanajan toverillisiin aktiviteetteihin. Ja kaikki on tapahtunut tavallisten pelaajien toimesta. Maailma odottaa rohkeaa!

Kuva

Vaikka Ultima Online onkin jo aataminaikainen peli itsessään, toimii se silti loistavana alustana roolipelaamiselle. Vanhahtava ylhäältä kuvattu grafiikka saattaa pistää silmään kaksituhattaluvun 3D-silmänkarkkipelejä pelanneille, mutta tässä genressä UO:n grafiikat hakevat vertaistaan. Tämä yksinkertaisesti toimii. Peli on ennen kaikkea vahvasti kustomoitavissa. Shardille yksilöityä kehitystä onkin toteutettu jo niin pitkään, että shardimme kykenee tarjoamaan hyvin omaleimaisen UO-kokemuksen. Ajan saatossa pelin alkuperäisominaisuuksia on muokattu liki röyhkeällä tavalla juuri oman shardimme tarpeisiin sopiviksi, tukemaan nimenomaan roolipelaamista.

Kuva

Pelaamalla vaikutat! Päästyäsi sisään yhteisöömme olet valmis suuriin ja ei-niin-suuriin tekoihin. Pelimaailman hahmot on juuri "wipetty", eli käytännössä kaikki joutuivat hiljattain luomaan hahmonsa uudestaan. Tämän seurauksena maailma harppasi ajallisesti satoja vuosia eteenpäin antaen vanhoille että uusille pelaajille mahdollisuuden aloittaa kaiken alusta. Uusi alku laittoi kaikki samalle viivalle. Nyt jos koskaan on oikea aika ottaa peli hallintaan ja uppoutua Northern Windsin tarjoamaan toiseen maailmaan, maailmaan joka pahoin kärsineenä tarjoaa täydellisen tilaisuuden sinulle vaikuttaa asioihin. Näyttämö on avoin, halusitpa niittää pelissä suurta mainetta, tai vain nauttia roolipelaamiseen syventymisessä.

Kuva

Tutustu siis sivuihimme osoitteessa http://www.northern-winds.net. Sivustolta löydät alkuunpääsyoppaat niin Ultima Onlinen kuin roolipelaamisenkin suhteen, voit halutessasi jättää tilihakemuksesi ja laittaa pelin jo valmiiksi latautumaan hyväksyntää odotellessasi. Tule myös vierailemaan Irc-kanavallemme quakenetissä #northernwinds ja kyselemään tarkentavia, jos jokin seikka jäi mietityttämään.
agustus
 
Viestit: 2
Liittynyt: 09 Maalis 2011, 20:21

Paluu Muut fantasiapelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php